:: پریسا

   

آموزش ساخت انواع کاردستی های زیبا

بال مرغ هاتون رو به سبک آسیایی کباب کنید!
۱۳٩٢/۱٠/٤ ساعت ٩:۱٠ ‎ب.ظ | نوشته ‌شده به دست پریسا ( نظرات )

سلام، شب یه روز مونده به شب جمعه تون بخیر نیشخند گفتم این روش طبخ بال مرغ رو که در 30 دقیقه حاضر می شه براتون بزارم شاید فردا شب که از سرکار برگشتین و مثل من خسته بودین هوس درست کردن یه غذای متفاوت و خوشمزه به سرتون بزنه و تا می تونید لذت ببرید، البته زیاده روی نشه و فرداش حتماً ورزش کنید نیشخند

بال مرغ هاتون رو به سبک آسیایی کباب کنید!


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

 

مواد لازم : برای 24 نفر

بال مرغ   1 کیلو و 100 گرم
 آرد  110 گرم
 نمک  2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز  2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم
کره بادام زمینی 1/4 فنجان
آب 2 قاشق غذاخوری
سس تند 2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 1.5 قاشق چای خوری
آبلیمو 1.5 قاشق چای خوری
سس سویا 1.5 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری


طرز تهیه:
بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.
داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.

داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.

داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.




:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی, طرز تهیه بال مرغ سوخاری, کباب مرغ آسیایی, طبخ لذیذ مرغ
ساعت بند چرم